Partidul lui Dragnea a obosit!

Credeam ca doar mi se pare, ca am o percepție eronată, însă după mitingul ( dacă îi putem spune așa ) PSD de astăzi, de la Iași, încep să cred că acest partid chiar a obosit.

Sau poate, pur și simplu, nu mai vrea să îl susțină pe liderul din Teleorman.

După ce a utilizat o mulțime de resurse politice pentru a scăpa de condamnarea în dosarul ” Angajări fictive “, după ce a aruncat la gunoi miniștri peste miniștri ( noi nu îi plângem însă unii din electoratul PSD da! ), după ce a promis în stânga și-n dreapta diverse favoruri politice, liderul din Teleorman pare că a ajuns la fundul sacului iar oamenii nu îl mai urmează cu aceeași pasiune.

Dacă e să ne uităm la logistica mitingul de azi de la Iași o să obsevăm că PSD nu mai e ce a fost. Începând cu numărul de participanți PRO-PSD, cu discursurile liderilor prezenți, cu protestul ANTI-PSD și terminând cu sfârșitul mitingului.

Ca întotdeauna, cei PRO-PSD au fost aduși de prin localitățile din jurul orașului, din județul Roșu al PSD. Foarte puțini la număr și cu zero chef de miting. La un moment dat, numărul celor ANTI-PSD era asemănător celui PRO-PSD. O rușine pentru cel mai mare partid din România..și la putere!

57395706_2241004262657240_1725884027522514944_n
PSD Roșcani pare că a cedat. Moment amuzant – Sursă foto @ Gabriel Gachi

Cel mai probabil oamenii nu au mai venit sau liderii de prin județ nu și-au dat silința.

Iar cei care au venit mai aveau puțin și adormeau pe bănci și pe iarbă. Drept urmare, discursul celor de la PSD nu a impresionat cu nimic. Aceleași promisiuni, aceleași lozinci, aceleași minciuni! Parcă până și ” ai lor ” nu mai înghit gogoșile.

Ziarul de Iași ne informează că pe la ora 16.00 mai erau circa 200 de simpatizanti PSD. Dacă ne uităm pe filmările de la miting vom vedea că mulți pleacă, plictisiți!

Desigur, la toate acestea se adaugă și contra-manifestația celor ANTI-PSD, mult mai proeminentă decât în Nordul Moldovei.

Dubios și amuzant, în același timp, a fost și momentul în care Maricel Popa, liderul PSD Iași, a fost complet ignorat de către Dragnea și ai lui, acesta nefiind invitat la microfon. Ulterior, dându-și seama de greșeala, Dragnea îl felicită pentru votul primit iar domnul Maricel își începe speech-ul.

Ca o concluzie, din punctul meu de vedere și din ce am putut observa, Dragnea și partidul au obosit. Sunt loviți din toate părțile, se sabotează, Ponta îi urmărește toate mișcările și îl atacă când îl vede jos, UE e cu ochii pe ei, campania de europarlamentare a început greu și haotic, miniștri simpatizați de electoratul PSD sunt dați afară, susținătorii PSD nu mai vin în număr mare la miting-uri, etc.

Să nu mai spunem ca urmează o nouă partidă cu președintele Iohannis! Și că CCR pare că se ascunde sub fusta ICCJ și nu își asumă o decizie pro-Dragnea.

Dacă lucrurile continuă să evolueze în ritmul acesta, ne putem aștepta ca PSD să piardă usturător la alegerile din 26 mai.

UPDATE – G4Media ne informează că Liviu Dragnea trebuia să susțină și un discurs în fața simpatizanților dar a renunțat datorită protestului ANTI-PSD.

Vom reveni la Iași și vom face un miting la care vom susține discursuri care o să vă placă”, a adăugat Dragnea.

Cel mai aberat comunicat de până acum. Parcă recunoaște că mitingul PRO-PSD a fost un fiasco total

Leave a comment